Vasils un Marija Ralčevi

Dabas risinajums pret Akni: Lavandas Hydrolina

Kā māte un uzņēmuma īpašniece es saprotu, cik svarīgi ir izmantot dabīgus produktus gan sev, gan savai ģimenei. Tāpēc esmu priecīga pastāstīt jums par Lavandas Hydrolina, ko mēs ražojam no mūsu pašu bioloģiskajiem dārziem. Produkts, kas šobrīd ir palīdzējis vairāk nekā 200 000 cilvēku Eiropā.

Lavandas Hydrolina


 Izrāviens ādas kopšanā pret akni

Pēc vairākiem gadiem smaga darba mēs atklājām neticamo lavandas ūdens spēku, kas palīdz cīnīties ar aknes pamatcēloņiem. Ar vairāk nekā 30 000 stāstu mūsu lavandas Hydrolina produkts ir pierādījis, ka tas ir mainījis dzīvi cilvēkiem, kas cīnās ar pusaudžu pinnēm.

Ralčeviju ģimene, kas tur Hydrolina

Lavandas spēks

Lavanda - mūsu reģionā sastopamais augs, jau gadsimtiem ilgi tiek izmantots, pateicoties tā antiseptiskajām un pretiekaisuma īpašībām. 

Akne un pinnes ir bieži sastopamas ādas problēmas, īpaši pusaudžu vidū. Tāpēc mēs InaEssentials esam radījuši efektīvu un 100% dabisku, klīniski pierādītu risinājumu. Pateicoties bioloģiskajai audzēšanas metodei, Hydrolina ir saglabājis spēju attīrīt sejas poras un tādējādi novērst pinnes un melnos punktus. Pēc mūsu lavandas Hydrolina produkta lietošanas āda kļūst mīkstāka un mitrāka. Paplašinātas poras sāks sarauties un apsārtums samazināsies.

Meitene ar Lavandas Hydrolina produktu

Mūsu ceļojums

Uzņēmējdarbības uzsākšanas posms nav viegls, taču ar vīra un trīs bērnu atbalstu esam radījuši InaEssentials zīmolu. Mūsu ģimene strādā kopā, lai izaudzētu vislabākās organiskās sastāvdaļas, un mēs lepojamies, ka varam jums piedāvāt dabas sniegtās priekšrocības. Lai to paveiktu, mēs izveidojām savu ģimenes tīmekļa vietni.

Veselina Ralčeva ražošanas līnijā

Kvalitāte ir atslēga

InaEssentials uzņēmumā mēs ticam, ka izmantojam tikai labākās sastāvdaļas, un mūsu lavandas Hydrolina nav izņēmums. Mūsu galvenā atšķirība ir tas, ka mēs rūpējamies par saviem bioloģiskajiem dārziem pavisam citādi. Mūsu raža ir 2 reizes mazāka par vidējo, bet kvalitāte ir nesalīdzināma, un tieši to klienti slavē visvairāk.

Tas ir tāpēc, ka, lai gan esam bioloģiski sertificēti, mēs pat neļaujam sev izmantot organiskos mēslošanas līdzekļus vai smidzinātājus. Vienīgais, ar ko mēs apstrādājam savus laukus, ir mūsu "slepenais" novārījums, kas tiek gatavots pēc biodinamiskās receptes.

Nātru Hydrolina ražošanas process

Personisks pieskāriens

Līdz pat šai dienai tikai mēs personīgi atbildam uz visiem ziņojumiem Facebook un Instagram, jo mēs zinām, ka personiskā attieksme ir ļoti svarīga, un, lai gan tas prasa laiku, mēs uzskatām, ka tas ir tā vērts. Šodien klientiem ir nosūtīti vairāk nekā 110 000 lavandas Hydrolina, un tikai 164 no tiem ir atgriezušies, kas liecina daudz par līdzekļa iedarbību.

Ralčevu ģimene razošanas centrā

"Dabas risinājumi jūsu ādas kopšanas rutīnai"

Lai lietotu lavandas Hydrolina, samitriniet vates tamponu ar nelielu produkta daudzumu un notīriet seju. Lietojiet 2-3 reizes dienā, galvenokārt tieši pirms gulētiešanas. Pēc uzklāšanas, ļaujiet Hydrolina iesūkties (nav nepieciešams nomazgāt).

Mēģināt nozīmē ticēt

Mēs ticam savam produktam un vēlamies, lai arī jūs tam ticētu. Kopš 2021. gada mums ir spēkā politika "klientam vienmēr ir taisnība". Tas nozīmē, ka mēs piedāvājam kompensāciju, ja Jūs neesat apmierināti ar saviem produktiem.
Vasil Ralčevs un Hydrolina
Ja jūs arī vēlaties izmēģināt mūsu lavandas Hydrolina pret akni, varat to izdarīt ŠEIT. Izmantojiet kodu: ina20 lai saņemt 20% atlaidi savam pirmajam pasūtījumam.

Mūsu veikals: inaessentials.lv

👇 Noklikšķiniet zemāk, lai apskatītu visus produktus 👇

"Mērķis, kas nav tikai peļņa: kā mūsu zīmols atstāj ietekmi"

InaEssentials uzņēmumā tic, ka ir svarīgi sniegt atbalstu kopienām, kas mūs ir atbalstījušas. Tāpēc mēs lepojamies ar to, ka piedāvājam darba iespējas mazākumtautību grupu pārstāvjiem, palīdzot atbalstīt viņu iztikas līdzekļus un nodrošināt viņiem gaišāku nākotni. Izvēloties mūsu produktus, jūs ne tikai uzlabojat savu veselību un skaistumu, bet arī pozitīvi ietekmējat citu cilvēku dzīvi. Pievienojieties mums, lai mainītu situāciju jau šodien.