Ekzēma un kā māte pārvarēja ekzēmu bērniem

Ekzēma un kā māte pārvarēja ekzēmu bērniem

Ekzēma...

Sveiki, es esmu Veselina Ralčeva. Mans ceļojums dabiskās ādas kopšanas pasaulē sākās nevis ar manu bērnu, bet gan ar izmisīgu lūgumu no citas mātes manā pilsētā... Kā māte es nevarēju stāvēt malā un skatīties, kā cits vecāks cieš šādas sāpes. Šis izšķirošais brīdis aizdedzināja manu aizraušanos ar dabīgiem līdzekļiem, kas noveda mani pie tā, ka palīdzēju neskaitāmiem bērniem un ģimenēm rast atvieglojumu un prieku, izmantojot kumelīšu dziedinošo spēku.

Kādu dienu pie manis pienāca tuva draudzene, kuras acis bija pilnas asaru. Viņas mazo bērnu mocīja smaga ekzēma, un viņas sirdssāpes bija nepārprotamas. Pati būdama māte, es dziļi izjutu viņas mokas un zināju, ka man ir jāpalīdz. Viņa bija izmēģinājusi visu: recepšu krēmus, bezrecepšu ziedes un pat krasas izmaiņas uzturā. Tomēr nekas neradīja ilgstošu atvieglojumu. Bērna āda bija iekaisusi, niezoša un sāpīga, izraisot bezgalīgas bezmiega naktis un asaras.

Situācija sasniedza kulmināciju, kad ekzēma kļuva tik smaga, ka bērna āda asiņoja un plaisāja, padarot ikdienas dzīvi gandrīz nepanesamu. Māte jutās bezcerīga, viņu nomāca vainas apziņa un bailes, ka viņa nekad neatradīs risinājumu. Kādā iedvesmas mirklī es ierosināju kaut ko vienkāršu, bet dziļu: kumelīšu ūdeni. Sākotnēji skeptiski noskaņota, viņa piekrita, izmisīgi meklējot jebkādu risinājumu.

Brīnumainā transformācija...

Pēc nedēļas viņa atgriezās ar mājās gatavotu kūku, un viņas acis mirdzēja no pateicības. Viņa parādīja man fotogrāfijas pirms un pēc. Kumelīšu ūdens radīja tādas pārmaiņas, kādas es pati neesmu redzējusi. Viņa to nosauca par “brīnumūdeni”, un viņas stāsts izplatījās, uzjundot ziņkāres vilni visā pilsētā. Es zināju, ka tas palīdz pret ekzēmu, bet nekad nebiju redzējusi, ka tas ir paredzēts cilvēkiem, kuriem ar to ir lielas problēmas.

Tas mani šokēja! Un šī atziņa mani pārsteidza: Mūsu kumelītei bija spēks mainīt dzīvi. Tas iezīmēja InaEssentials jaunas misijas sākumu - nogādāt šo dabīgo risinājumu no mūsu laukiem ģimenēm visā pasaulē, pārvēršot izmisumu cerībā.

Pārbaudiet produktu ŠEIT

Redzot sava bērna pārvērtības, māte kļuva par mūsu kumelīšu ūdens aizstāvi. Viņa dalījās ar savu stāstu ar citām ģimenēm, kas cīnās ar ekzēmu, un drīz vien daudzi vecāki pieredzēja līdzīgus brīnumainus rezultātus. Redzot plašo ietekmi, es iedvesmojos palīdzēt pēc iespējas vairāk ģimenēm, lai neviens bērns vairs nevajadzīgi neciestu no ekzēmas.

Maģiskais augs...

visu laiku bija mūsu rokās burtiski. Kumelīšu spēks, dabas brīnums, kas ādas kopšanas līdzekļu pasaulē bieži vien tiek piemirsts. Tas bija vairāk nekā atklājums. Tā bija ģimenes atbilde uz problēmu, ar ko saskaras tūkstošiem cilvēku. Kumelīte ar tās nomierinošajām un pretiekaisuma īpašībām kļuva par mūsu cerību staru, ko stiprināja mūsu dziļā izpratne par bioloģisko audzēšanu.

Mūsu kumelītes un to unikalitāte...

Mūsu kumelīšu ūdens ir unikāls ar savu tīrību un rūpīgo procesu, ko mēs izmantojam, lai iegūtu hidrolēniju. Mēs novācam kumelītes no neskartiem, bioloģiski tīriem laukiem, nodrošinot, ka katrs piliens ir apveltīts ar visaugstākās kvalitātes nomierinošām īpašībām. Šī uzticība kvalitātei padara mūsu kumelīšu ūdeni īpaši efektīvu ekzēmas ārstēšanā.

Pārbaudiet produktu ŠEIT

Bet...

Īstais darbs tikai sākās... Mums bija produkts, un mēs zinājām, ka tas darbojas, bet kā mēs varētu palīdzēt pēc iespējas vairāk cilvēkiem? Mēs sākām bez lielām cerībām. Viss sākās ar vienkāršu reklāmu, ko izveidoja mūsu dēls, būdams mārketinga students. Izplatoties pozitīvajam ziņojumam, pasūtījumi strauji pieauga, un mūsu pieticīgā mājas iekārta ātri attīstījās.

Līdz pat šai dienai mūsu ģimene - es, mans dēls un manas meitas - personīgi atbildam uz saņemtajiem ziņojumiem. Šī personiskā pieeja ir izveidojusi vairāk nekā 10 000 apmierinātu klientu kopienu, kas dalās ar savu pozitīvo pieredzi, lietojot mūsu bioloģiskos produktus.

500 000+ Klientu

Mūsu pārliecība par mūsu kumelīšu ūdeni lika mums piedāvāt drosmīgu solījumu: pilnu naudas atmaksu, ja mūsu klienti neredz rezultātus. Šī apņemšanās panākt apmierinātību ir guvusi lielu rezonansi, un ir nosūtīti vairāk nekā 110 000 pudeļu, un ļoti mazs atgriešanās rādītājs liecina par mūsu produkta efektivitāti. Kopš tā laika mūsu ceļojums ar InaEssentials ir mainījis vairāk nekā 100 000 ģimeņu dzīvi visā Eiropā, vienlaikus saglabājot ģimenes uzņēmuma būtību un dvēseli. Tagad mūsu produkti beidzot ir pieejami arī Latvijā.

Ja esat māte...

vērojat, kā jūsu bērns cieš no nemitīgajām ekzēmas sāpēm, ziniet, ka ir cerība. Mūsu organiskais kumelīšu ūdens var sniegt atvieglojumu un dziedināšanu. Izmēģiniet to jau šodien un pārliecinieties par pārmaiņām. Pievienojieties to vecāku kopienai, kuri ir atklājuši dabas radītā līdzekļa spēku, un dāvājiet savam bērnam veselīgu ādu bez ekzēmas.

Vai vēlaties izmēģināt?

Jūs saņemsiet arī akcijas kodu 20 % atlaidei pirmajam pasūtījumam, kas ir: ina20. Noklikšķiniet ŠEIT un sāciet savu ceļojumu!

Mēs esam nenogurstoši strādājuši, lai mūsu risinājums būtu sasniedzams, taču tendences mainās. Pieprasījuma un izmaksu pieaugums nozīmē, ka mēs nevaram turēt šādas cenas mūžīgi. Ja esat gatavs veikt pārmaiņas savā vai sava bērna dzīvē, laiks ir pienācis tagad. Mēs esam sākuši ar šādu domāšanas veidu par savu uzņēmējdarbību, un mēs tam sekosim līdzi arī turpmāk.

Mūsu tīmekļa vietne: inaessentials.lv

👇 Noklikšķiniet uz pogas zemāk, lai apskatītu visus produktus👇

 

 

"Mērķis, kas nav tikai peļņa: kā mūsu zīmols atstāj ietekmi"

InaEssentials uzņēmumā tic, ka ir svarīgi sniegt atbalstu kopienām, kas mūs ir atbalstījušas. Tāpēc mēs lepojamies ar to, ka piedāvājam darba iespējas mazākumtautību grupu pārstāvjiem, palīdzot atbalstīt viņu iztikas līdzekļus un nodrošināt viņiem gaišāku nākotni. Izvēloties mūsu produktus, jūs ne tikai uzlabojat savu veselību un skaistumu, bet arī pozitīvi ietekmējat citu cilvēku dzīvi. Pievienojieties mums, lai mainītu situāciju jau šodien.