Eczema and how a small family brand solved this problem with an organic product

Ekzēma un kā mazs ģimenes uzņēmums atrisināja šo problēmu

Ekzēma...

Problēma, ar ko saskaras visu vecumu cilvēki. Lielie zīmoli piedāvā risinājumus, daži no tiem ir dārgāki, citi - lētāki, bet tiem visiem ir viena kopīga iezīme: tie neatrisina problēmu ilgtermiņā. 2021. gada jūlijā pēc tam, kad veicām dažus testus, mēs nosūtījām mūsu bioloģisko Kumelīšu Hydrolina daudziem saviem radiniekiem un draugiem ar līdzīgām problēmām. Mūs pārsteidza tas, ka visi viņi sāka mums zvanīt un pateicās. Tas bija brīdis, kad mēs nolēmām savu produktu laist tirgū tiešsaistē.

Par laimi, šajā brīdī mēs jau bijām izveidojuši InaEssentials kā zīmolu. Mūsu trīs bērni bija labi iepazinušies ar tehnoloģijām un palīdzēja mums tas īstenot. Ja mēs ātri pāršķirsim laiku līdz šodienai, tad redzēsim, kā no nezināma produkta Kumelīšu Hydrolina InaEssentials ir kļuvis par visaugstāk novērtēto un efektīvāko produktu pret ekzēmu Apvienotajā Karalistē.

VAIRĀK PAR MUMS

Mēs esam ģimenes uzņēmums, kas nodarbojas ar bioloģisko lauksaimniecību kopš 2000. gada. Mēs sākām kā amatieri, bet ar lielu entuziasmu. Šodien, lai gan mūsu bizness ir pieaudzis, mēs nepārtraukti cenšamies pilnveidoties. Šādu soli spērām 2019. gada februārī, kad ar mūsu bērnu palīdzību nolēmām uzsākt mūsu produktu tirdzniecību tiešsaistē. Ideja, kas šodien ir guvusi panākumus visā Eiropā un, pateicoties kurai, mani atzina par gada bioloģisko ražotāju.

INAESSENTIALS

Mēs sākām bez lielam cerībām... Mūsu dēls izveidoja tīmekļa vietni InaEssentials, studējot mārketingu un reklāmu. Viņš nolēma izmēģināt un palaist reklāmu sociālajā tīklā Facebook. Sākumā nebija liela efekta, jo reklāmai tērējām 15 eiro dienā, un mums bija 1 vai 2 pasūtījumi. Viss mainījās pēc nedēļas, kad zem reklāmas sāka parādīties apmierinātu klientu komentāri.

Apmēram pēc mēneša mūsu pirmajai reklāmai bija vairāk nekā 20 pozitīvu komentāru, kas deva milzīgu efektu. Mēs nolēmām palaist vēl 2 reklāmas, un notika tas pats. Vienā brīdī mēs sapratām, ka mūsu bioloģisko Kumelīšu Hydrolina pret ekzēmu iegādājas ne tikai vecāka gadagājuma cilvēki, bet arī mātes ar pusaudžiem, mātes ar zīdaiņiem, jaunieši un pat vīrieši, un viņi visi bija vairāk nekā apmierināti ar rezultātiem.

Kas mums patika visvairāk

Kādā brīdī Kumelīšu Hydrolina kļuva par hitu māmiņu vidū, kad runa bija par viņu mazuļu ekzēmu. Izrādījās, ka daudzas māmiņas cenšas atrast dabisku risinājumu šai problēmai. Nemaz nerunājot par bioloģisku un ādai saudzīgu risinājumu. Mūsu mīļākais stāsts ir no kādas klientes no Apvienotās Karalistes. Viņas mazajam zēnam bija milzīga ekzēmas problēma uz kājām, un tā turpinājās 2-3 nedēļas, un nekas nepalīdzēja. Pēc tam, kad viņai izskaidrojām, kam šis produkts ir paredzēts, mēs nosūtījām 2 pudeles bez maksas, un galarezultāts bija pārsteidzošs.

 Pirms un pēc:

Pēc 1000 pārdotiem hidrolatiem un nevienas sūdzības, mēs nolēmām mainīt savu reklāmu un tagad piedāvājam naudas atmaksas garantiju, ja, lietojot mūsu bioloģiskos produktus, jūs neredzat vēlamo efektu. Šis solis izrādījās ļoti labs zīmolam, jo tas ļāva jauniem klientiem izmēģināt produktus bez jebkāda riska.

Līdz pat šai dienai tikai mēs personīgi (es, mans dēls un meita) atbildam uz visām ziņām Facebook un Instagram, jo zinām, ka personīga attieksme ir ļoti svarīga, un, lai gan tas prasa laiku, mēs uzskatām, ka tas ir tā vērts. Pierādījums tam ir vairāk nekā 2000 pozitīvu komentāru par mūsu bioloģiskajiem produktiem Apvienotajā Karalistē.

KAS MŪSU PRODUKTĀ IR TIK UNIKĀLS?

Mūsu galvenā atšķirība ir tas, ka mēs rūpējamies par saviem bioloģiskajiem kumelīšu dārziem pavisam citādi. Mūsu raža ir 2 reizes mazāka par vidējo, bet kvalitāte ir nesalīdzināma, un tieši to klienti slavē visvairāk. Tas ir tāpēc, ka, lai gan esam bioloģiski sertificēti, mēs pat neļaujam sev izmantot organiskos mēslošanas līdzekļus vai smidzinātājus. Vienīgais, ar ko mēs apstrādājam savus laukus, ir mūsu "slepenais" novārījums, kas tiek gatavots pēc biodinamiskās receptes.

Pilnmēness laikā mēs ievācam nātres, kuras pēc tam izmantojam kā galveno novārījuma sastāvdaļu. Šis novārījums izdzen visas slimības un saglabā lavandas stādījumu ārstnieciskās īpašības, kas, mūsuprāt, pāriet mūsu lavandas ūdenī. Mēs ticam, ka viena no šīm īpašībām ir mūsu Lavandas Hydrolina unikālā iedarbība pret pūtītēm, kas piemīt nevienam citam tirgū pieejamam hidrosolam.

Mēs koncentrējamies nevis uz apgrozījumu, bet gan uz apmierinātiem un lojāliem klientiem. Mēs esam sākuši ar šādu domāšanas veidu par savu uzņēmējdarbību, un mēs to ievērosim arī turpmāk. Ja arī jūs vēlaties izmēģināt mūsu bioloģisko Kumelīšu Hydrolina pret ekzēmu, varat to izdarīt ŠEIT

Pašlaik mēs sadarbojamies ar loģistikas centru Lielbritānijā, un visi pasūtījumi tiek piegādāti 24-48 stundu laikā. Jūs saņemsiet arī akcijas kodu: ina20  / 20% atlaidei savam pirmajam pasūtījumam.

👇  Noklikšķiniet zemāk, lai apskatītu visus produktus 👇

ŠEIT

Visiem mūsu produktiem piemīt apbrīnojamas dabiskas dziedinošas īpašības. Jūs varat atrast risinājumu daudzām problēmām, piemēram, aknei, dermatītam, izsitumiem, alerģijām, psoriāzei, matu izkrišanai un daudz kam citam.

👇 Noklikšķiniet zemāk, lai apskatītu visus produktus 👇

"Mērķis, kas nav tikai peļņa: kā mūsu zīmols atstāj ietekmi"

InaEssentials uzņēmumā tic, ka ir svarīgi sniegt atbalstu kopienām, kas mūs ir atbalstījušas. Tāpēc mēs lepojamies ar to, ka piedāvājam darba iespējas mazākumtautību grupu pārstāvjiem, palīdzot atbalstīt viņu iztikas līdzekļus un nodrošināt viņiem gaišāku nākotni. Izvēloties mūsu produktus, jūs ne tikai uzlabojat savu veselību un skaistumu, bet arī pozitīvi ietekmējat citu cilvēku dzīvi. Pievienojieties mums, lai mainītu situāciju jau šodien.