Dabisks risinājums pret Ekzēmu: Organiskā Kumelīšu Hydrolina

Dabisks risinājums pret Ekzēmu: Organiskā Kumelīšu Hydrolina

 

 

Kā māte un uzņēmēja es saprotu, cik svarīgi ir ikdienā lietot dabīgus produktus gan sev, gan savai ģimenei. Tāpēc ar lielu prieku vēlos iepazīstināt jūs ar Kumelīšu Hydrolina, ko mēs ražojam no mūsu bioloģiskajiem laukiem. Šis produkts jau ir palīdzējis vairāk nekā 90 000 cilvēkiem visā Eiropā.

Mūsu atklājums cīņā pret Ekzēmu

Pēc vairāku gadu smaga darba mēs atklājām organisko kumelīšu hidrolīna neticamo spēku, kas nomierina ekzēmas simptomus. Mūsu organiskā kumelīšu hydrolīna ir vairāk nekā 20 000 veiksmes stāstu, un tā ir pierādījusi, ka tā ir izšķiroša pārmaiņa tiem, kas cīnās ar ekzēmu un iekaisušu ādu. Mēs sākām ražot kumelīšu hydrolina jau 2001. gadā, bet tikai 2018. gadā kāda mana draudzene man pastāstīja, ka "mēs izglābām viņas 4 mēnešus veco mazuli", jo viņai uz kājām un rokām bija izveidojusies ļoti smaga ekzēma, un tas ievērojami mazināja viņa ādas kairinājumu. Tas bija 2 gadus pēc tam, kad mēs ieviesām mūsu bestselleru - lavandas hydrolina pret pūtītēm, un tas bija otrais organiskais produkts, ko mēs ieviesām mūsu ģimenes zīmolā.

Ralčevi ģimenes saimniecība Hydrolina

Kumelīšu Spēks

Mūsu reģionā sastopamais augs kumelīte gadsimtiem ilgi tiek izmantota, pateicoties tās nomierinošajām un pretiekaisuma īpašībām. Mūsu organiskā kumelīšu hydrolīna ir iegūta no labākajiem ar rokām vāktajiem kumelīšu laukiem un ir īpaši izstrādāta, lai nomierinātu ekzēmu un uzlabotu ādas veselību.

 

Mūsu organiskā kumelīšu hydrolīna efektivitāti pret ekzēmu zinātniski pamato tā bagātīgais antioksidantu un pretiekaisuma savienojumu sastāvs. Šīs īpašības darbojas sinerģiski, lai mazinātu niezi, nomierinātu iekaisušo ādu un cīnītos ar ekzēmu izraisošajām baktērijām. Mūsu klīniskie pētījumi apstiprina šos secinājumus: vairāk nekā 90% dalībnieku, lietojot mūsu organiskā kumelīšu hydrolīna tikai 4 nedēļas, novēroja ādas mitrināšanās uzlabošanos un ievērojamu ekzēmas simptomu mazināšanos.

Eczema pack - 3x Organic Chamomile water - Hydrolina

Mūsu Ceļojums

Uzņēmējdarbības uzsākšana nekad nav viegla, taču ar vīra un trīs bērnu atbalstu esam radījuši zīmolu, kas iemieso mūsu aizraušanos ar dabisko skaistumu. Mūsu ģimene strādā kopā, lai izaudzētu vislabākās organiskās sastāvdaļas, un mēs lepojamies, ka varam piedāvāt dabas sniegtās priekšrocības tieši jums. Lai to paveiktu, mēs izveidojām savu ģimenes tīmekļa vietni un eksportējām savus krājumus uz katru Eiropas tirgu.

Veselina Ralčeva uz ražošanas līnijas

Kvalitāte ir Atslēga

InaEssentials mēs ticam, ka izmantojam tikai labākās sastāvdaļas, un mūsu organiskā kumelīšu hydrolina nav izņēmums. Mēs izmantojam biodinamisko pieeju lauksaimniecībā un apstrādājam savus laukus ar novārījumu no nātrēm, kas vāktas pilnmēness laikā, lai saglabātu mūsu kumelīšu iedarbīgumu un efektivitāti.

Nātru ūdens ražošana

Personisks Pieskāriens

Mēs esam apņēmušies nodrošināt kvalitatīvus pakalpojumus un personisku attieksmi, tāpēc paši atbildam uz visiem ziņojumiem Facebook un Instagram. Mēs esam nosūtījuši vairāk nekā 90 000 pudeļu un atgriezušies tikai 164, tāpēc lepojamies ar savu produktu un ietekmi, ko tas ir atstājis uz tik daudzu cilvēku dzīvi.

Ralčevu ģimene rūpnīcā

Dabas risinājumi jūsu ādas kopšanas rutīnā

Mūsu organiskā kumelīšu hydrolīna ir viegli lietojama - vienkārši uzklājiet to uz vates spilventiņa un izmantojiet uz skartās vietas. Izmantojiet to no rīta un vakarā (pirms gulētiešanas), lai sasniegtu vislabākos rezultātus, un ātri vien baudiet tīrākas un veselīgākas ādas priekšrocības. Neatkarīgi no tā, vai cīnāties ar ekzēmu un kairinājumu vai vienkārši vēlaties uzlabot savas ādas veselību, mūsu organiskā kumelīšu hydrolīna ir ideāls risinājums.

Mēs ticam saviem produktiem un vēlamies, lai jūs tiem arī ticētu. Tāpēc piedāvājam pilnu naudas atmaksu bez produkta atgriešanas, ja neesat apmierināts ar rezultātu. Kā ģimenes uzņēmums mēs esam apņēmušies nodrošināt saviem klientiem vislabāko iespējamo pieredzi.
Vasil Ralchev and Hydrolina
Izmēģiniet mūsu organiskā kumelīšu hydrolīna līdzekli pret ekzēmu. Izmantojiet promo kodu: ina20, lai saņemtu 20% atlaidi pirmajam pasūtījumam.

Mūsu mājas lapāinaessentials.lv

👇 Noklikšķiniet zemāk, lai apskatītu visus produktus👇

"Mērķis, kas nav tikai peļņa: kā mūsu zīmols atstāj ietekmi"

InaEssentials uzņēmumā tic, ka ir svarīgi sniegt atbalstu kopienām, kas mūs ir atbalstījušas. Tāpēc mēs lepojamies ar to, ka piedāvājam darba iespējas mazākumtautību grupu pārstāvjiem, palīdzot atbalstīt viņu iztikas līdzekļus un nodrošināt viņiem gaišāku nākotni. Izvēloties mūsu produktus, jūs ne tikai uzlabojat savu veselību un skaistumu, bet arī pozitīvi ietekmējat citu cilvēku dzīvi. Pievienojieties mums, lai mainītu situāciju jau šodien.