Mariya and Vasil Ralchevi

Dabas risinajums pret Pigmentācijas plankumiem: Baltegles Hydrolina

Dabas risinajums pret psoriāzi: Asinzāles Hydrolina Reading Dabas risinajums pret Pigmentācijas plankumiem: Baltegles Hydrolina 3 minutes Next 8. marts: Kuru produktu mēs šogad dāvinām bez maksas?

Mūsu InaEssentials ģimenes stāsts: 

Kā māte un uzņēmuma īpašniece es saprotu, cik svarīgi ir izmantot dabīgus produktus gan sev, gan savai ģimenei. Tāpēc esmu priecīga pastāstīt jums par Organiskā Baltegles ūdens - Hydrolina Hiperpigmentāciju līdzekli, ko mēs ražojam no mūsu pašu bioloģiskajiem dārziem.

Kāpēc jāizvēlas tieši Baltegels Hydrolina līdzekli pigmentācijas un vecuma plankumu novēršanai

Balansējošo un atjaunojošo īpašību dēļ baltegles Hydrolina samazina hiperpigmentāciju un padara ādas toni vienmērīgāku. Baltegles Hydrolina arī  stimulē jaunu šūnu veidošanos un paātrina ādas dziedināšanas procesus. Tāpēc tas ir ļoti piemērots arī muskuļu un locītavu sāpju mazināšanai. 

Mūsu klīniskie testi

Mūsu klīniskie pētījumi ir pierādījuši Baltegles Hydrolina līdzekli efektivitāti pigmentācijas un vecuma plankumu mazināšanā. Veicot plašus pētījumus un testus, mēs atklājām, ka dalībniekiem, kuri lietoja mūsu ūdeni, ievērojami samazinājās hiperpigmentācija. Rezultātā mūsu pētījuma dalībnieki pamanīja gaišāku, vienmērīgāku ādas toni un mirdzumu piešķirošu sejas krāsu.

Mūsu ceļojums

Uzņēmējdarbības uzsākšanas posms nav viegls, taču ar vīra un trīs bērnu atbalstu esam radījuši InaEssentials zīmolu. Mūsu ģimene strādā kopā, lai izaudzētu vislabākās organiskās sastāvdaļas, un mēs lepojamies, ka varam jums piedāvāt dabas sniegtās priekšrocības. Lai to paveiktu, mēs izveidojām savu ģimenes tīmekļa vietni. Cilvēkiem patīka mūsu misija un viņi deva mums iespēju. 

Mēs lepojamies ar to.

Eiropā mums ir vairāk nekā 1,3 miljoni klientu 🌍
Par visu esam atbildīgi es, mans vīrs un mūsu 3 bērni 👪
Mēs pierādām, ka varam ilgtermiņā atrisināt problēmas un aizstāt mākslīgās vielas 🍃

Kvalitāte ir atslēga

InaEssentials uzņēmumā mēs ticam, ka izmantojam tikai labākās sastāvdaļas, un mūsu Baltegles Hydrolina nav izņēmums. Mūsu galvenā atšķirība ir tas, ka mēs rūpējamies par saviem bioloģiskajiem dārziem pavisam citādi. 

Personisks pieskāriens

 Līdz pat šai dienai tikai mēs personīgi atbildam uz visiem ziņojumiem Facebook un Instagram, jo mēs zinām, ka personiskā attieksme ir ļoti svarīga, un, lai gan tas prasa laiku, mēs uzskatām, ka tas ir tā vērts. Šodien klientiem ir nosūtīti vairāk nekā 100 000 Baltegles Hydrolina, kas liecina daudz par līdzekļa iedarbību.


 "Dabas risinājumi jūsu ādas kopšanas rutīnai"

Lai lietotu Baltegles Hydrolina līdzekli, samitriniet vates tamponu ar nelielu produkta daudzumu un notīriet seju. Lietojiet 2-3 reizes dienā, galvenokārt tieši pirms gulētiešanas. Pēc uzklāšanas, ļaujiet Hydrolina iesūkties (nav nepieciešams nomazgāt). Neatkarīgi no tā, vēlaties novērst pigmentācijas vai vecuma plankumus, vai vienkārši vēlaties uzlabot vispārējo ādas veselību, mūsu Baltegles Hydrolina ir ideāls risinājums.

Organiskā baltegles Hydrolina
Pārbaudiet labāko piedāvājumu ar šo produktu ŠEIT

Mēģināt nozīmē ticēt 

Mēs ticam savam produktam un vēlamies, lai arī jūs tam ticētu. Kopš 2021. gada mums ir spēkā politika "klientam vienmēr ir taisnība". Tas nozīmē, ka mēs piedāvājam kompensāciju, ja Jūs neesat apmierināti ar saviem produktiem.

Ja jūs arī vēlaties izmēģināt mūsu Baltegles Hydrolina, varat to izdarīt ŠEIT. Izmantojiet kodu: ina20 lai saņemt 20% atlaidi savam pirmajam pasūtījumam.

Mūsu veikals: inaessentials.lv

👇 Noklikšķiniet zemāk, lai apskatītu visus produktus 👇

"Mērķis, kas nav tikai peļņa: kā mūsu zīmols atstāj ietekmi"

InaEssentials uzņēmumā tic, ka ir svarīgi sniegt atbalstu kopienām, kas mūs ir atbalstījušas. Tāpēc mēs lepojamies ar to, ka piedāvājam darba iespējas mazākumtautību grupu pārstāvjiem, palīdzot atbalstīt viņu iztikas līdzekļus un nodrošināt viņiem gaišāku nākotni. Izvēloties mūsu produktus, jūs ne tikai uzlabojat savu veselību un skaistumu, bet arī pozitīvi ietekmējat citu cilvēku dzīvi. Pievienojieties mums, lai mainītu situāciju jau šodien.