Code Black. Atbrīvojieties no pinnēm un aknes ar Hydrobiotic - Lavanda & Piparmētra un Melnā Maskina

Code Black. Atbrīvojieties no pinnēm un aknes ar Hydrobiotic - Lavanda & Piparmētra un Melnā Maskina

Ekzēma un kā mazs Ä£imenes uzņēmums atrisināja Å”o problēmu Reading Code Black. AtbrÄ«vojieties no pinnēm un aknes ar Hydrobiotic - Lavanda & Piparmētra un Melnā Maskina 4 minutes Next Dabas risinajums pret Akni: Lavandas Hydrolina

Noziegumus pret akni.

Duets, kas atrisina visas ādas problēmas. Å ie produkti jÅ«s pārsteidz ar rezultātiem un liek brÄ«nÄ«ties, kā jÅ«s tos neesat atklājuÅ”i jau agrāk. IepazÄ«stieties ar savu jauno iecienÄ«tāko dabÄ«go produktu taukainai ādai ar noslieci uz akni - Hydrobiotic - Lavanda & Piparmētra un Melnā Maskina no InaEssentials!

Hydrobiotic ievieÅ”ana ikdienas skaistumkopÅ”anas rutÄ«nā var palÄ«dzēt uzturēt veselÄ«gu labo baktēriju lÄ«meni.

Hydrobiotic - Lavanda & Piparmētra

InaEssentials Hydrobiotic - Lavanda & Piparmētra ir unikāla, inovatÄ«va formula. Tas apvieno 100% dabÄ«go lavandas Hydrolina un 100 % dabÄ«go piparmētru Hydrolina ar Lentimyrt - postbiotisko kompleksu no mirtas un pistācijas lentiscus. Å Ä« ir ideāla kopÅ”ana un aprÅ«pe visiem ādas tipiem. Jau pēc dažiem lietoÅ”anas reizēm jÅ«s sajutÄ«siet mitrinoÅ”u un dziļi attÄ«roÅ”u iedarbÄ«bu, un jÅ«su āda iegÅ«s redzami veselÄ«gāku, mirdzoÅ”u ādas tekstÅ«ru.

Pārbaudiet labāko piedāvājumu ar Ŕo produktu ŠEIT

Vai vēlaties uzzināt, kā Hydrobiotic iedarbÄ«ba varētu bÅ«t vēl spēcÄ«gāka? Ä»oti vienkārÅ”i - Melnā Maskina.

Kas tas ir? Ä»oti efektÄ«va dabiska melna sejas maska ar kaolÄ«nu, aktivēto kokogli, lavandu un niacinamÄ«du. Tā aktÄ«vi cÄ«nās ar pārmērÄ«gu ādas taukainÄ«bu un pinnēm, nodroÅ”ina dziļu ādas attÄ«rÄ«Å”anu. Melnā Maskina ir Ä«paÅ”i izstrādāta, lai papildinātu mÅ«su Hydrobiotic - Lavanda & Piparmētra.Ā 

Melnā Maskina pamatā ir kaolÄ«ns (baltais māls). Tā satur daudz minerālvielu un vitamÄ«nu, kas maigi attÄ«ra ādu no pārragojuŔās ādas Ŕūnām. Magnijs uzlabo kolagēna veidoÅ”anos, kas veicina Å«dens lÄ«dzsvara uzturÄ“Å”anu ādā un izlÄ«dzina sÄ«kās grumbiņas. KaolÄ«na sastāvā esoÅ”ie minerāli un elementi mazina sebuma sekrēciju tauku dziedzeros. Tas palÄ«dz novērst rētas, mazināt pinnes un labvēlÄ«gi ietekmē ādas stāvokli un izskatu.

  • Lavanda no mÅ«su Ä£imenes bioloÄ£iskajiem violetajiem lavandas laukiem ir lielisks lÄ«dzeklis cīņā ar pinnēm, problemātisku ādu, paplaÅ”inātām porām un lÄ«dzeklis pret ādas nepilnÄ«bām.
  • Ā Melnā maÄ£ija - palÄ«dzēs atvadÄ«ties no taukainas ādas, atbrÄ«vos ādu no atmiruÅ”ajām Ŕūnām, kas kopā ar ādas taukiem nosprosto poras.
  • Niacinamide ir mÅ«su slepenais ierocis, tas samazina smalkas lÄ«nijas un grumbiņas, samazina poras un ārstē gan pinnes, gan hiperpigmentāciju.

Kāpēc tās tik labi sadarbojas?

ÄŖpaÅ”i atlasÄ«tās Hydrobiotic - Lavanda & Piparmētra un Melnas Maskina sastāvdaļas apvienojas vislabākajā produktā, atgriezt jums paÅ”apziņu un paÅ”cieņu, vienlaikus baudot veselÄ«gu un starojoÅ”u ādu!

VarbÅ«t jums ir interesanti, kāpēc tieÅ”i Melnā Maskina ir ideāls partneris Hydrobiotic - Lavanda & Piparmētra?

NoslēpumsĀ - kombinācijā!

Kuras sastāvdaļas atslogos un dziļi attīrīs poras?

Aktivētā ogle un kaolīns Maskina sastāvā, lavandas ziedi un postbiotiskais komplekss Hydrobiotics sastāvā darīs melno darbu.

Kuras sastāvdaļas saÅ”aurinās poras un palÄ«dzēs novērst ādas nepilnÄ«bas atkārtotu parādÄ«Å”anos?

Lavanda & Piparmētra un niacinamÄ«ds Maskina sastāvā rÅ«pēsies par poru saÅ”aurināŔanos un novērsÄ«s to atkārtotu aizsērÄ“Å”anu. Tā arÄ« nomierinās problemātisko ādas zonu apsārtumu un samazinās smalkas lÄ«nijas un grumbiņas.

Kuras sastāvdaļas nodroŔinās jums nepiecieŔamo ādas mitrināŔanu?

Lavandas Hydrolina un postbiotiskais komplekss Hydrobiotic - Lavanda & Piparmētra sastāvā, mitrina un regulē ādas pH lÄ«meni, kas ir galvenais faktors skaistai un veselÄ«gai ādai.Ā  Lentimyrt postbiotic ā€“ daudzlÄ«meņu ādas barjeras funkcijas pastiprinātājs, kas uzlabo ādas barjeras funkciju dažādos lÄ«meņos un uzlabo hidrolipÄ«du plēves veidoÅ”anu - pazÄ«stams arÄ« kā jÅ«su ādas aizsargs.

Mēs garantējam, ka Å”is ir produkts, kas jums patieŔām ir nepiecieÅ”ams!Ā 

Lūk, ko domā mūsu klienti:

Ā 

Mēs nevaram sagaidīt, lai uzzinātu, vai tie jau ir pie jums! Jūs varat atstāt komentāru zem raksta, mēs būsim ļoti pateicīgi!

Mēs vēlējāmies, lai jÅ«s piedalÄ«tos Å”ajā procesā.

Kāpēc Maskina ir pulvera veidā? Tāpēc, ka mēs vēlējāmies, lai jÅ«s izjustu patiesu prieku, darot kaut ko labu savai ādai.Ā 

Mēs piekrÄ«tam, ka daudz vieglāk ir saņemt jau gatavu produktu, bet vai nav forÅ”i pagatavot Maskina mājās? Dāviniet savai ādai veselÄ«bu.Ā 

Kāda ir pareizā konsistence?

Sajauciet 1 ēd.k. pulvera ar nelielu daudzumu InaEssentials Hydrobiotic, lÄ«dz izveidojas plāna masa. Uzklājiet vienmērÄ«gu plānu kārtu uz iepriekÅ” attÄ«rÄ«tas sausas sejas ādas. AtkarÄ«bā no ādas stāvokļa ļaujiet Maskina palikt 7-15 min. Noskalojiet seju ar siltu Å«deni un pēc tam ar aukstu Å«deni, lai samazinātu poras, ja nepiecieÅ”ams, izmantojiet InaEssentials Hydrobiotic, lai tonizētu ādu.

Ā Lai saņemtĀ  10% ATLAIDI pasÅ«tÄ«jumam, jums ir nepiecieÅ”ams ievadÄ«tĀ  Å”o kodu "BLACK10" un izmantot to savā nākamajā pasÅ«tÄ«jumā.

Pievienojieties mūsu InaEssentials ģimenei jau tagad ar vienu klikŔķi Ŕeit!

šŸ“ŒATMAKSAS GARANTIJA BEZ JAUTĀJUMIEMšŸ“
KopÅ” 2021. gada mums ir spēkā politika "klientam vienmēr ir taisnÄ«ba". Tas nozÄ«mē, ka mēs piedāvājam kompensāciju, ja JÅ«s neesat apmierināti ar saviem produktiem :)

"Mērķis, kas nav tikai peļņa: kā mūsu zīmols atstāj ietekmi"

InaEssentials uzņēmumā tic, ka ir svarÄ«gi sniegt atbalstu kopienām, kas mÅ«s ir atbalstÄ«juÅ”as. Tāpēc mēs lepojamies ar to, ka piedāvājam darba iespējas mazākumtautÄ«bu grupu pārstāvjiem, palÄ«dzot atbalstÄ«t viņu iztikas lÄ«dzekļus un nodroÅ”ināt viņiem gaiŔāku nākotni. Izvēloties mÅ«su produktus, jÅ«s ne tikai uzlabojat savu veselÄ«bu un skaistumu, bet arÄ« pozitÄ«vi ietekmējat citu cilvēku dzÄ«vi. Pievienojieties mums, lai mainÄ«tu situāciju jau Å”odien.