AKNE un kā vienas mātes stāsts palīdzēja vairāk nekā 50 000+ pusaudžiem Latvijā!

AKNE un kā vienas mātes stāsts palīdzēja vairāk nekā 50 000+ pusaudžiem Latvijā!

8. marts: Kuru produktu mēs šogad dāvinām bez maksas? Reading AKNE un kā vienas mātes stāsts palīdzēja vairāk nekā 50 000+ pusaudžiem Latvijā! 4 minutes Next Dabisks risinājums pret Ekzēmu: Organiskā Kumelīšu Hydrolina

Akne...

Sveiki, es esmu Veselina Ralcheva. Mana pirmā saskarsme ar organisko ādas kopšanu sākās nevis ar mana bērna problēmām, bet gan ar citas mammas izmisīgu lūgumu manā pilsētā. Viņas stāsts mani dziļi aizkustināja. Tā sākās stāsts par to, kā mātes mīlestība atgrieza smaidu vairāk nekā 50 000 un vairāk pusaudžiem, kas cieš no pinnēm.

Tas bija 2019. gads, kad mana draudzene ieradās pie manis mājās un lūdza mūsu paštaisīto lavandas ūdeni, jo viņas meitai pēc divām nedēļām bija izlaiduma balle un viņa smagi cieta no aknes. Akne, kas ne tikai kaitēja viņas sejai, bet arī viņas pašapziņai un garīgajai veselībai. Māte bija dzirdējusi no citiem, kuriem biju devusi lavandas ūdeni, ka tas tiešām palīdz.

Viņas meita saskārās ne tikai ar pūtītēm. Viņa cīnījās ar bailēm un kaunu, kas ir neizbēgama tās sastāvdaļa. Izlaiduma balle tuvojās, bet viņa slēpās mājās, kautrējās iziet ārā sava sejas dēļ.

Neticamā Transformācija...

Divas dienas pirms izlaiduma man kāds klauvēja pie durvīm. Tā bija viņas māte! Viņa atgriezās ar mājās gatavotu kūku un no pateicības mirdzošām acīm. Viņa man parādīja savas meitas bildi pirms un pēc lavandas ūdens lietošanas... atšķirība patiešām bija lielāka, nekā es biju gaidījusi. Viņa to nosauca par "maģisko ūdeni", un viņas stāsts izplatījās visā pilsētā, izraisot ziņkāres vilni. Es biju novērojusi, ka lavandas ūdens palīdz maniem bērniem, bet nekad nebiju novērojusi šādu iedarbību cilvēkiem, kuriem bija patiešām nopietnas ādas problēmas.

Tas mani šokēja! Un tad es sapratu: mūsu parastajai lavandai ir spēja mainīt dzīvi. Tas iezīmēja InaEssentials jaunas misijas sākumu - palīdzēt pēc iespējas lielākam skaitam ģimeņu visā pasaulē ar mūsu Lavender palīdzību, pārvēršot izmisumu cerībā.

Girl with Lavender Hydrolina

Maģiskais augs...

Tas visu laiku bija burtiski mūsu rokās. Lavandas spēks, dabas brīnums, kas bieži vien netiek ņemts vērā ādas problēmu ārstēšanā. Tas bija kas vairāk nekā atklājums, tas bija cerības stariņš ģimenei un problēmai, kas skar tūkstošiem cilvēku. Lavandas nomierinošās un antibakteriālās īpašības apvienojumā ar mūsu ilggadējo pieredzi garšaugu audzēšanā bija iespēja palīdzēt tūkstošiem aknes slimnieku.

Mūsu lavanda un tās unikalitāte...

Mūsu lavandu lauki atšķiras ar to, ka mēs uz tiem raugāmies pavisam citādi.Mūsu raža ir divas reizes mazāka nekā parasti, bet kvalitāte ir nesalīdzināma, un tieši to meklē mūsu klienti. Pilnmēness laikā mēs ievācam nātres, kuras pēc tam izmantojam kā galveno sastāvdaļu mūsu mikstūrai, kuras sastāvdaļas nodrošina daba. Šis novārījums izdzēš visas slimības un saglabā lavandas ārstnieciskās īpašības, kas tiek pārnestas uz mūsu lavandas ūdeni. Mēs ticam, ka viena no šīm īpašībām ir tieši tās unikālais efekts pret akni, ko neviena cita ziedu ūdens nepiedāvā.

Bet...

Īstais darbs tikai sākās... Mums bija produkts un mēs zinājām, ka tas darbojas, bet kā palīdzēt pēc iespējas vairāk cilvēkiem? Mēs sākām bez cerībām... Mūsu dēls izveidoja InaEssentials tīmekļa vietni, studējot mārketingu un reklāmu. Nolēmām izmēģināt un ievietot reklāmu Facebook. Sākumā efekta nebija, bet pēc nedēļas zem reklāmām parādījās atsauksmes no apmierinātiem klientiem. Pasūtījumi pieauga un mūsu nelielais mājas uzņēmums sāka strauji augt.

Līdz pat šai dienai mēs personīgi (es, mans dēls un meitas) atbildam uz ziņojumiem, jo mēs zinām, ka personiskais kontakts ir galvenais, un, lai gan tas prasa laiku, mēs uzskatām, ka tas ir tā vērts. Pierādījums tam ir vairāk nekā 10 000 pozitīvu komentāru par mūsu lavandas ūdeni pret pinnēm. Tas ir ģimenes sapnis, kas piepildās.

500 000+ klientu

Uzticība mūsu lavandas ūdenim lika mums piedāvāt drosmīgu solījumu - pilnu naudas atmaksu, ja mūsu klienti neredz rezultātus. Tas parādīja mūsu klientiem, ka mēs neesam tikai vēl viens zīmols, kas tikai sola, bet arī pilda savus solījumus. Mēs esam mainījuši vairāk nekā 50 000 pusaudžu dzīvi visā Eiropā, vienlaikus saglabājot ģimenes uzņēmuma dvēseli un kvalitāti.

Mūsu veikalsinaessentials.lv

 

 

Vai vēlaties izmēģināt?

Ja arī jūs vēlaties izmēģināt mūsu maģisko bioloģisko ūdeni, varat to izdarīt ŠEIT, un kā dāvanu saņemsiet promo kodu 15% atlaidei jūsu pirmajam pasūtījumam, kas ir: ina15

Mēs nepārtraukti strādājām, lai saglabātu mūsu risinājumu pieejamu, taču laiki mainās. Pieaugošā pieprasījuma un izmaksu pieaugums nozīmē, ka mēs nevaram saglabāt šīs cenas mūžīgi.

Mūsu veikals: inaessentials.lv

👇 Jūs varat piekļūt vietnei, noklikšķinot uz sarkanās pogas zemāk:👇

 

 

"Mērķis, kas nav tikai peļņa: kā mūsu zīmols atstāj ietekmi"

InaEssentials uzņēmumā tic, ka ir svarīgi sniegt atbalstu kopienām, kas mūs ir atbalstījušas. Tāpēc mēs lepojamies ar to, ka piedāvājam darba iespējas mazākumtautību grupu pārstāvjiem, palīdzot atbalstīt viņu iztikas līdzekļus un nodrošināt viņiem gaišāku nākotni. Izvēloties mūsu produktus, jūs ne tikai uzlabojat savu veselību un skaistumu, bet arī pozitīvi ietekmējat citu cilvēku dzīvi. Pievienojieties mums, lai mainītu situāciju jau šodien.