8. marts: Kuru produktu mēs šogad dāvinām bez maksas?

8. marts: Kuru produktu mēs šogad dāvinām bez maksas?

Katru gadu 8. martā mēs dāvinām vienu no saviem bestselleriem bez maksas.

Tā iemesls ir mūsu galvenais mērķis: iepazīstināt ar dabas kosmētiku pēc iespējas vairāk cilvēku, jo mēs ticam, ka dabai ir atbildes uz visām problēmām.

Kā mēs to darām? - Pateicoties jums <3

Sākumā mēs bijām vieni paši, tomēr vienā brīdī mūsu lojālie klienti sāka mūs atbalstīt, 8. martā saņemot 2-3 papildu produktus. Mēs reinvestējām šos līdzekļus, lai katru gadu panāktu lielāku ietekmi un ļautu vairāk cilvēkiem BEZ MAKSAS testēt dabīgo kosmētiku.

Šogad mēs dāvinām mūsu Rose Hydrolina! Mēs esam pārliecināti, ka jums tā patiks.🩷

- Viss, kas jums jādara, ir doties uz mūsu tīmekļa vietni 8. martā.
Latvijai esam sagatavojuši 30 pudelītes

Šeit ir viss stāsts:

2019 - dzimis 8. marts

2019. gadā mēs darbojāmies tikai Bulgārijā, un neviens nezināja par mūsu zīmolu. Līdz 8. martam mums bija aptuveni 300 klientu, un mēs nolēmām dāmām sarīkot ko īpašu. Mums bija palikuši 1000 rožu ūdeņu, un mēs nolēmām tos padarīt patiešām īpašus un dāvināt bez maksas.

Klientu atsauksmes bija pārsteidzošas, bet visskaistākais ir tas, ka mēs iepazīstinājām jaunus cilvēkus ar dabīgo kosmētiku.

2020. gads: 1000 lavandas eļļas pudeles

2020. gadā mēs jau tirgojāmies 4 valstīs, un nolēmām pārsteigt cilvēkus visā Eiropā ar 1000 lavandas eļļas pudelēm. Mēs mīlam savu lavandas eļļu un vēlējāmies dalīties ar to ar pasauli. Šis bija gads, kurā mēs redzējām, ka daudzi cilvēki nekad nav lietojuši šāda veida kosmētiku un patiešām to novērtē.

2021. gads: 200 pudeles vismīļākās hidrolātes katrā valstī.

2021. gadā simtiem pudeļu ar mūsu vismīļākajiem ūdeņiem, piemēram, citronmelisas ūdeni, kumelīšu ūdeni un citiem, nonāca jaukāko dāmu mājās katrā valstī, sniedzot viņām mierīgu Bulgārijas dabas apskāvienu.

2022: 10 000 pudeļu Lavandas ūdens Hydrolina

Mūsu pārdotākais produkts 2021. gadā bija lavandas ūdens, un mēs nolēmām darīt ko tādu, ko neviens negaidīja. Nodot mūsu vislabāk pārdoto produktu bez maksas. Mēs uzdāvinājām 10 000 pudeļu! Atsaucība, ko saņēmām, bija sirsnīga. Šī bija diena, kad mēs paplašinājām savu klientu loku pavisam jaunā līmenī. Cilvēki mūs pazina, pateicoties šai iniciatīvai. Pat daži kolēģi birojā par mums zināja kopš 2022. gada un 8. marta kampaņas.

2023: 10 000 pudeļu Hydrobiotic - lavanda un piparmētra

Pagājušajā gadā, 2023. gadā, mēs dāvinājām vēl vienu jaunu produktu, kuram patiesi ticam - Hydrobiotic - Lavender & Mint. Tas bija pirmais produkts, ko mēs bagātinājām ar postbiotiskajām kultūrām, kas ir ievērojams jaunievedums biokozmētikā. Vēl 10 000 pudelīšu tika nosūtītas uz jūsu durvīm, un pozitīvās atsauksmes nav kavējušās.

2024: Kuru produktu mēs šogad dāvinām bez maksas?

30 pudeles rožu ūdens Hydrolina.

Šogad mēs dāvinām 30 pudeles. Tas ir atgādinājums par to, ar ko mēs sākām un cik tālu esam tikuši. Šis ceļojums nav tikai par produktiem; tas ir par mūsu izveidotajiem kontaktiem un smaidiem, ko esam sagādājuši jūsu sejās.

InaEssentials ir vairāk nekā zīmols, tā ir ģimene. Katrs mūsu izdalītais produkts ir mūsu pateicības simbols, mūsu sirds daļiņa. Mēs ticam dabiskā skaistuma spēkam, un mums ir gods dalīties tajā ar jums visiem. Lai vēl daudzus gadus padarītu 8. martu īpašu ikvienai dāmai!

Lūdzu, dāmas, palieciet tikpat brīnišķīgas, kādas esat.

Ar mīlestību,
Veselina Ralčeva

"Mērķis, kas nav tikai peļņa: kā mūsu zīmols atstāj ietekmi"

InaEssentials uzņēmumā tic, ka ir svarīgi sniegt atbalstu kopienām, kas mūs ir atbalstījušas. Tāpēc mēs lepojamies ar to, ka piedāvājam darba iespējas mazākumtautību grupu pārstāvjiem, palīdzot atbalstīt viņu iztikas līdzekļus un nodrošināt viņiem gaišāku nākotni. Izvēloties mūsu produktus, jūs ne tikai uzlabojat savu veselību un skaistumu, bet arī pozitīvi ietekmējat citu cilvēku dzīvi. Pievienojieties mums, lai mainītu situāciju jau šodien.